Kocaeli’de Cumhur İttifakı ortakları bir araya geldi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Enes Emengen, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus ve il yönetimini ziyaret etti. Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Emengen, birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu.

Kocaelihaber-Kocaeli’de Cumhur İttifakı Bir Arada! Emengen’den Talus’a Ziyaret

EMENGEN’DEN TALUS’A ZİYARET

MHP Kocaeli İl Başkanı Enes Emengen, Cumhur İttifakı ortağı AK Parti’nin Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus ve il yönetimiyle bir araya geldi. Gerçekleşen ziyaretin ardından Emengen, ev sahipliklerinden dolayı Talus ve yönetimine teşekkür etti.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan MHP Kocaeli İl Başkanı Enes Emengen, şu ifadeleri kullandı:

“Cumhur İttifakı ortağımız AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus’u ve il yönetimini ziyaret ettim.

Nazik ev sahiplikleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Kocaelihaber-Kocaeli’de Cumhur İttifakı Bir Arada! Emengen’den Talus’a Ziyaret-1

Kocaeli'de Okullar Tatil Mi? Valilikten 27 Ekim İçin Açıklama!
Kocaeli'de Okullar Tatil Mi? Valilikten 27 Ekim İçin Açıklama!
İçeriği Görüntüle

Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz.”

CUMHUR İTTİFAKI’NDAN BİRLİK MESAJI

Emengen’in ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Cumhur İttifakı’nın Kocaeli’de birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdüreceği mesajı öne çıktı.

Kocaelihaber-Kocaeli’de Cumhur İttifakı Bir Arada! Emengen’den Talus’a Ziyaret-2

Kaynak: Haber Merkezi