Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube ekipleri, 30 Kasım–6 Aralık 2025 tarihleri arasında çocukların güvenli bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmesi için çeşitli çalışmalar yürüttü. Bu kapsamda İzmit ve Gölcük’te iki lisede toplam 232 öğrenciye bilgilendirici seminer verildi.

Ayrıca İzmit ilçesindeki beş lise çevresinde yapılan uygulamalarda 17 tekel bayi, 2 büfe, 1 internet kafe ve 1 kahvehane denetlendi. Denetimler sırasında 135 kişinin GBT sorgusu yapılırken herhangi bir suç unsuruna rastlanmadığı bildirildi.

Kocaeli'de Aranan Cinayet Hükümlüsü Şafak Operasyonuyla Yakalandı
Kocaeli'de Aranan Cinayet Hükümlüsü Şafak Operasyonuyla Yakalandı
İçeriği Görüntüle

Ekipler, dilendirilen 9 çocukla ilgili işlem yaparak çocukları ailelerine teslim etti. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, çocukların farkındalığını artırmak ve okul çevrelerinde güvenliği sağlamak amacıyla çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini açıkladı.

Kocaeli’de Çocuklara Güvenlik Seminerleri Düzenlendi-1

Muhabir: Raşit Tuna Şişman