Manevi Atmosferde Birlik ve Beraberlik

Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Ramazan ayı vesilesiyle geleneksel iftar programını İzmit Kadıköy Düğün Salonu’nda gerçekleştirdi. Programa; Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Faruk Çelik, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kahraman ile akademik ve idari personel ve öğrenciler katıldı.

İlahiler ve Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle Başladı

Program, dinî musiki dinletisi ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından yapılan dualar eşliğinde iftar açıldı ve katılımcılar aynı sofrayı paylaşmanın huzurunu yaşadı. Samimi ortamda gerçekleşen program, üniversite mensupları arasındaki dayanışma ve kaynaşmayı güçlendirdi.20260223 3Ad4C 5Ea964E2 D6Be 4Cc7 9157 946422B32276 613

Rektör ve Milletvekili Mesajları

Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Ramazan ayının paylaşma, hoşgörü, sabır ve kardeşlik gibi değerleri hatırlattığını belirterek, programın üniversite camiasında birlik ve beraberliği artırdığını söyledi. Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü ise üniversitelerde düzenlenen bu tür buluşmaların toplumsal dayanışmayı pekiştirdiğini vurguladı.

Dekan Kahraman’dan Teşekkür

İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kahraman, Ramazan ayının manevi atmosferinin akademik camiada birlikte yaşanmasının önemine dikkat çekerek, programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Akademisyenler ve davetliler, yapılan sohbetler ve paylaşılan iftar ile birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Pendik’te Silahlı Saldırıya Uğrayan Kocaelili İş Adamı Hayatını Kaybetti
Pendik’te Silahlı Saldırıya Uğrayan Kocaelili İş Adamı Hayatını Kaybetti
İçeriği Görüntüle

Katılımcılardan Memnuniyet

Programın sonunda katılımcılar, böylesine anlamlı bir organizasyonda bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, emeği geçenlere teşekkür etti.20260223 1D326 7807F2D4 A670 4305 A080 5Dddb5923Dba Bf6

Kaynak: HABER MERKEZİ