Kocaeli Barosu’nun 39. Olağan Genel Kurulu’nda başkan adaylarından görme engelli Avukat Mehmet Emre Kalaycı, adaylık konuşmasının sonunda şarkı söyledi. Kalaycı’nın seslendirdiği şarkıya salonda bulunan meslektaşları da eşlik etti.

Başkanlık konuşmasını şarkıyla tamamladı
Kocaeli Barosu başkanlığına aday olan Avukat Mehmet Emre Kalaycı, genel kurulda meslektaşlarına hitap etti. Başkanlık adaylığı kapsamında yaptığı konuşmayı tamamlayan Kalaycı, ardından şarkı söylemeye başladı.

Avukatlar hep bir ağızdan eşlik etti
Kalaycı’nın şarkı söylemesiyle birlikte salondaki avukatlar da kendisine eşlik etti. Başkan adayının konuşmasının sonunda yaşanan bu anlar, genel kurulda farklı bir atmosfer oluşturdu.
Genel kurulda müzikli anlar
Dört başkan adayının yarıştığı Kocaeli Barosu’nun 39. Olağan Genel Kurulu’nda, Mehmet Emre Kalaycı’nın konuşmasını şarkıyla bitirmesi günün renkli anlarından biri oldu. Kalaycı ve meslektaşlarının birlikte şarkı söylediği anlar, genel kurulun siyasi ve mesleki gündemine kısa bir müzik molası kattı.




