Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Kocaeli’nin yetiştirdiği milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu’nu belediyede ağırladı. Aktürkoğlu, 2026 FIFA Dünya Kupası Play-Off Finali’nde Kosova karşısında attığı golle Türkiye’yi 24 yıl aradan sonra turnuvaya taşıyan isim olarak öne çıkıyor. Başarılı futbolcu, bu anlamlı başarısının ardından memleketi Kocaeli’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Futbol Gündemi Belediyede
Ziyaret sırasında Başkan Özlü ve Kerem Aktürkoğlu arasında keyifli bir futbol sohbeti gerçekleşti. Başkan Özlü, milli futbolcuyu ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kocaeli’mizin gururu Kerem Aktürkoğlu’nun Dünya Kupası yolunda attığı kritik gol hepimize büyük sevinç yaşattı. Kendisine Ay-Yıldızlı forma altında ve kulüp kariyerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Nazik Jest ve Teşekkür
Kerem Aktürkoğlu, ziyaret sırasında Başkan Özlü’ye isminin yazılı olduğu 7 numaralı Ay-Yıldızlı formayı takdim etti. Futbolcu ve beraberindeki heyet, nazik ev sahipliği için teşekkür ederek gördükleri ilgiden memnuniyetlerini paylaştı. Bu anlamlı ziyaret, Kocaeli’de futbol ve milli gurur gündemini bir araya getirdi.





