ocaeli spor camiası, birlik ve beraberlik adına anlamlı bir buluşmaya tanıklık etti. Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) yönetimi, şehrin amiral gemisi Kocaelispor’u ziyaret ederek dayanışma mesajı verdi. Körfez Brunga Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette KASKF heyetini, Kocaelispor Başkanı Recep Durul ve Teknik Direktör Selçuk İnan karşıladı.

Sporda Güvenlik Zirvesi: Kocaelispor Yönetimi Kritik Toplantıda Yerini Aldı
Sporda Güvenlik Zirvesi: Kocaelispor Yönetimi Kritik Toplantıda Yerini Aldı
İçeriği Görüntüle

Amatör Sorunlar ve Altyapı Gündemde

Oldukça samimi bir atmosferde geçen görüşmede, sadece Kocaelispor’un Süper Lig yürüyüşü değil, Kocaeli’nin tüm futbol paydaşlarını ilgilendiren kritik konular ele alındı. Amatör kulüplerin yaşadığı tesisleşme ve ekonomik sorunlar masaya yatırılırken; Kocaelispor’un altyapı havuzunun genişletilmesi ve yerel yeteneklerin profesyonel kadroya kazandırılması için yapılabilecek ortak projeler üzerinde fikir birliğine varıldı.

"Kocaeli Futbolu Tek Vücut Olmalı"

Başkan Recep Durul, KASKF’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, amatör kulüplerin Kocaelispor’un can damarı olduğunu vurguladı. Teknik Direktör Selçuk İnan ise şehirdeki futbol potansiyeline dikkat çekerek, iş birliğinin artırılmasının sportif başarıyı kalıcı hale getireceğini ifade etti. KASKF yetkilileri de Kocaelispor’un başarısının tüm şehre ve amatör kulüplere pozitif yansıdığını belirterek desteklerinin süreceğini dile getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi