Kartepe’nin futbol sevdalılarını bir araya getiren ve artık geleneksel hale gelen Kartepe Şöhretler Turnuvası, bu yıl biraz gecikmeli de olsa futbolseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Kartepe Kulüpler Birliği ile Kartepe Belediyesi iş birliğinde düzenlenen organizasyon, bu kez sadece 50 yaş üstü futbolcular kategorisinde gerçekleştirilecek.

Turnuva hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, kura çekiminin önümüzdeki hafta yapılması bekleniyor. Heyecan dolu maçlar ise her yıl olduğu gibi bu yıl da Derbent Stadı’nda oynanacak. Yıllarca amatör veya profesyonel düzeyde top koşturmuş, kentin spor hafızasında iz bırakmış isimleri yeniden sahada görmek isteyen futbol tutkunları için turnuva kaçırılmayacak bir fırsat olacak.

Toprak Razgatlıoğlu, Aragon’da piste çıkıyor
Toprak Razgatlıoğlu, Aragon’da piste çıkıyor
İçeriği Görüntüle

Kartepe’de futbolun belleğini yaşatan bu anlamlı organizasyonda centilmenliğin, dostluğun ve sporun birleştirici gücünün ön planda olması bekleniyor. Geçtiğimiz yıl turnuvada 50 yaş üstü kategorisinde Suadiyespor şampiyon olmuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ