Kocaeli Kartepe Giresunlular Derneği Başkanı Sedat Şalcı, Başkan Yardımcısı Tarık Dikbaş ve Dernek Sekreteri Mesut Patan ile birlikte Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, derneğin çalışmaları, sosyal projeleri ve hemşehri dayanışmasını artırmaya yönelik faaliyetleri hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.
Vali Aktaş, konuklarına nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederken, sivil toplum kuruluşlarının toplum içindeki birleştirici ve destekleyici rolüne vurgu yaptı.
Dernek Faaliyetleri Anlatıldı
Başkan Sedat Şalcı, derneğin özellikle gençler, kadınlar ve ihtiyaç sahiplerine yönelik yürüttüğü sosyal sorumluluk projelerinden bahsetti. Kartepe ve çevresindeki Giresunlular arasında birlik ve beraberliği pekiştirmeyi hedefleyen çalışmalar hakkında bilgi veren Şalcı, “Hemşehrilerimizin kültürel bağlarını korumak ve yaşatmak için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz” ifadelerini kullandı.
Vali Aktaş’tan Destek ve Başarı Dileği
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, dernek yöneticilerine çalışmalarında başarılar dileyerek, sivil toplum kuruluşlarının kamu kurumlarıyla iş birliği içinde olmasının toplumsal gelişim açısından önemine dikkat çekti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.



