Karamürsel Osmaniye Mahalle Muhtarı , beraberindeki Aza ve İhtiyar Heyeti Üyesi ile birlikte Kocaeli Valisi ’ı ziyaret etti. Mahalledeki sorunlar ve ihtiyaçlar hakkında bilgi paylaşan konuklar, kendilerini kabul eden Vali Aktaş’a teşekkürlerini iletti. Görüşme, mahalle ile devlet yetkilileri arasındaki iş birliğinin önemini bir kez daha ortaya koydu.

Mahallelerin Durumu ve Talepler

Ziyarette, Karamürsel Osmaniye Mahallesi’ndeki altyapı ve sosyal ihtiyaçlar ele alındı. Muhtar Ünal, mahalle sakinlerinin öncelikli taleplerini aktarırken, mahalle sorunlarının hızlı ve etkili bir şekilde çözülmesinin önemine vurgu yaptı. Vali Aktaş ise mahallelerden gelen bilgileri dikkatle dinleyerek, çözüm yollarını birlikte değerlendirme sözü verdi.

Kocaeli'de Planlı Elektrik Kesintisi! 3 Ağustos'ta Bu İlçeler Etkilenecek
Kocaeli'de Planlı Elektrik Kesintisi! 3 Ağustos'ta Bu İlçeler Etkilenecek
İçeriği Görüntüle

Vali Aktaş’tan Teşekkür ve Sohbet

Vali İlhami Aktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Mahallelerimizdeki gören gözümüz, işiten kulağımız olan muhtarlarımızla düzenli görüşmek, hem taleplerin doğru iletilmesini hem de hızlı çözümler geliştirmemizi sağlıyor” dedi. Mahalle muhtarı ve ekibiyle bir süre sohbet eden Vali Aktaş, genel durum ve ihtiyaçlar hakkında bilgi aldıktan sonra çalışmalarında başarılar diledi.

Yerel Yönetimde İş Birliği Önemli

Karamürsel’deki bu ziyaret, mahalle ile yerel yönetim arasındaki güçlü iletişimin bir göstergesi olarak değerlendirildi. Vali Aktaş, muhtarların sahadan getirdiği bilgileri dikkate alarak, mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına öncelik vermeye devam edeceklerini vurguladı. Bu tür görüşmeler, hem sorunların çözümünü hızlandırıyor hem de vatandaş odaklı yönetim anlayışını pekiştiriyor.

Muhabir: Gökhan AYAR