Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Eskihisar Millet Bahçesi ve Botanik Parkı'nı ziyaret ederek hafta sonunu parkta geçiren vatandaşlarla buluştu. Aileler, gençler ve çocuklarla sohbet eden Büyükgöz, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek belediye hizmetlerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.
Talepleri yerinde dinledi
Parkta yürüyüş yapan vatandaşlarla selamlaşan, çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Büyükgöz, yaz akşamlarının yoğun ilgi gören noktalarından biri olan Eskihisar Millet Bahçesi ve Botanik Parkı'nda uzun süre vatandaşlarla sohbet etti. Büyükgöz, ailelerle hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Ziyaret sırasında belediyenin devam eden çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Büyükgöz, mahallelerde sürdürülen üstyapı yatırımları ile sosyal ve kültürel projeler hakkında vatandaşların görüşlerini aldı. Belediye hizmetlerinin şekillenmesinde vatandaşların fikirlerinin önemli olduğunu vurguladı.
"Şehrimizi birlikte güzelleştiriyoruz"
Başkan Zinnur Büyükgöz, vatandaşlarla kurulan güçlü iletişimin hizmet kalitesini artırdığını belirterek, "Hemşehrilerimizle aynı ortamı paylaşmak ve onların görüşlerini doğrudan dinlemek bizim için çok kıymetli. Vatandaşlarımızın beklentilerini dikkate alıyor, ortak akıl anlayışıyla hareket ediyoruz. Eskihisar Millet Bahçesi ve Botanik Parkı, ailelerimizin huzurla vakit geçirdiği, çocuklarımızın güvenle oynadığı önemli yaşam alanlarından biri. Bu alanları daha da güzelleştirmek ve yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi.

Vatandaşlardan teşekkür
Parkta Başkan Büyükgöz ile sohbet eden vatandaşlar ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, taleplerini dinlemesi ve kendileriyle yakından ilgilenmesi nedeniyle teşekkür etti. Gebze Belediyesi'nin vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmaya yönelik buluşmalarını sürdüreceği belirtildi.




