Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit'te ulaşımın yoğun olarak kullanıldığı Adalet Köprüsü'nde asfalt yenileme çalışmasını sabahın erken saatlerinde tamamladı. Gün doğmadan başlayan çalışmalar sayesinde hem trafik aksamadı hem de köprü kısa sürede yeniden hizmete açıldı.

Gün Doğmadan Çalışma Başladı

Yol ve Bakım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ömer Türkçakal Bulvarı ile D-100 Karayolu'nun Ankara istikameti bağlantısını sağlayan Adalet Köprüsü'nde yıpranan asfaltı yeniledi. Yoğun araç trafiğinin yaşandığı bölgede çalışmaların gün doğmadan başlaması, sürücülerin günlük ulaşımını olumsuz etkilemedi.

Trafik Kontrollü Sağlandı

Asfaltlama süresince sürücü güvenliği ön planda tutuldu. D-100 Karayolu Ankara yönü bağlantısında trafik tek şeritten kontrollü olarak verilirken, ekipler çalışmaları planlanan sürede tamamladı.

İzmit Belediyesi Başkan Vekili Lütfü Obuz’a Köylülerinden Tam Destek
İzmit Belediyesi Başkan Vekili Lütfü Obuz’a Köylülerinden Tam Destek
İçeriği Görüntüle

450 Metrelik Güzergâh Yenilendi

Toplam 450 metrelik köprüde gerçekleştirilen asfalt serimiyle zaman içinde oluşan bozulmalar giderildi. Çalışmanın tamamlanmasının ardından Adalet Köprüsü yeniden trafiğe açılırken, sürücüler daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkanına kavuştu.

Muhabir: Yeşim Arıcan