TFF’ye teşekkür edilerek başlayan açıklamada, Hodri Meydan’ın Kocaelispor’un mağdur edildiği karşılaşmalarda süreçleri yakından izlediği belirtildi.
Dernek açıklamasında şu ifadelere yer verildi:
“Kocaelispor’umuzun mağdur olduğu noktada biz şikayetçi olacaktık ama süreci takip etmek istiyoruz; şu anlık suç duyurusunda bulunmayacağız. Eğer hakkımız yenmeye devam edilirse şikayetçi olacağız.”
“Biz Hodri Meydan olarak Kocaelispor’un hakkı yenerse hemen karşısında olacağız.”
Beşiktaş, Konyaspor ve Samsunspor maçları gündemde
Hodri Meydan, açıklamasında Beşiktaş, Konyaspor ve Samsunspor ile oynanan üç karşılaşmada verilmeyen penaltılar nedeniyle takımın mağdur olduğunu belirtti. Bu üç maçta yaşanan hakem kararlarının detaylı şekilde incelendiği ve hukuki yollarla sürecin takip edileceği bildirildi:
“Biz Beşiktaş, Konyaspor, Samsunspor maçlarında hakkımız yendi; penaltılarımız verilmedi. Süreci takip edeceğiz.”
“Bu ligde kavga çıkaracağız, ama fiziken değil…”
Açıklamada dikkat çeken bir diğer ifade ise, mücadelenin fiziksel değil hukuki ve örgütlü bir şekilde verileceği vurgusu oldu. Taraftar grubu, şiddete değil adalete odaklı bir duruş sergileyeceklerini şu sözlerle ifade etti:
“Biz bu ligde çok kavga çıkaracağız dedik — fiziken değil; bu kulübün hakkını kim yiyorsa onların karşısında olacağız. Süreci takip etmek zorundayız.”
Ayrıca Hodri Meydan, hukuk danışmanlarının da "şu an için beklemeyi" tavsiye ettiğini, ancak gelişmelere göre yasal adımların gündeme gelebileceğini duyurdu.
Kocaelispor camiası kenetleniyor
Bu açıklamayla birlikte Hodri Meydan, hem kulüp yönetimine hem de kamuoyuna net bir mesaj vermiş oldu: Kocaelispor’un hakkı yenirse, susulmayacak. Süreci dikkatle izlediklerini belirten taraftar grubu, gerektiğinde hukuki yollarla mücadele edeceklerini bir kez daha vurguladı.





