Siirt’in Kurtalan ilçesinde bugün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir hafriyat kamyonu devrildi. Kazada kamyon sürücüsü yaralanırken, olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Kamyon Kontrolden Çıktı, Sürücü Yaralandı
Siirt’in Kurtalan ilçesinde bugün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir hafriyat kamyonu devrildi. Kazada kamyon sürücüsü yaralanırken, olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Edinilen bilgilere göre kaza, ilçeye bağlı Toytepe köyü mevkiinde yaşandı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafriyat kamyonu yoldan çıkarak devrildi. Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine geldi.
Yaralı Sürücü Hastaneye Kaldırıldı
Kazada yaralanan kamyon sürücüsü, olay yerinde sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Siirt Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralının durumunun ciddiyeti hakkında yetkililer henüz açıklama yapmadı.
Kazayla İlgili İnceleme Başlatıldı
Kurtalan jandarma ekipleri, kazayla ilgili olarak inceleme başlattı. İlk belirlemelere göre kaza, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldi. Yetkililer, yol ve hava koşullarının kazada etkili olup olmadığının araştırıldığını açıkladı.
Kazalarla ilgili vatandaşlar, özellikle ağır tonajlı araçların geçtiği bölgelerde dikkatli olunması konusunda uyarıldı.





