Kocaeli Darıca'da bu yıl 5 bin 712 öğrencinin katıldığı yaz spor okulları, çocuk şenliğiyle sona erdi. Darıca Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikte, 7-14 yaş arası çocuklar ücretsiz olarak yüzme, futbol, voleybol, masa tenisi, yelkenli, satranç gibi 11 branşta eğitim aldı. Eğitimler uzman eğitmenler tarafından verildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık kapanış programına katılarak çocuklarla çeşitli oyunlar oynadı ve ailelerle buluştu.
"5 Bin 712 Çocuk 11 Branşta Eğitim Aldı"
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Çocuklarımızın boş zamanlarını doğru değerlendirebileceği bir ortam oluşturmak, sosyal belediyeciliğin önemli görevlerinden biridir. Bu yıl yaz spor okullarında 11 farklı branşta 5 bin 712 çocuğumuz eğitim aldı. Spora ve gençlere büyük önem veriyoruz, projelerimizin merkezine her zaman gençleri koyuyoruz” dedi.
"Çocuklarımızın Mutluluğu Bizim İçin Her Şeyden Önemli"
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise, “Çocuklarımızın yüzündeki tebessüm her şeyin ötesinde. Onların mutluluğu bizler için çok değerli. Yaz spor okulları kapanış programında çocuklarımızla birlikte olmak, onların mutluluğuna ortak olmak bizleri de mutlu etti. Çocuklar için imkanlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.





