Gölcük Belediyesi, 21-24 Ağustos tarihleri arasında Değirmendere İskele Meydanı’nda “Sanatkarlar ve Zanaatkarlar Buluşuyor” etkinliğine ev sahipliği yapacak.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün destekleriyle, Gölcük Kent Konseyi, Gölcük Gençlik Merkezi ve TÜMGES iş birliğiyle gerçekleştirilecek organizasyon, geleneksel sanat ve zanaatları yaşatmayı hedefliyor. “Ailem ile Kültür, Sanat ve Sağlık Yolundayım” projesi kapsamında düzenlenen etkinliğin açılışı 21 Ağustos Perşembe günü saat 19.30’da yapılacak. Dört gün sürecek programda el sanatları, Anadolu kültürel değerleri ve zanaatkârlık mirası ziyaretçilere sunulacak.

Kartepe Evleri Projesi’nde Çalışmalar Tüm Hızıyla Sürüyor
Kartepe Evleri Projesi’nde Çalışmalar Tüm Hızıyla Sürüyor
İçeriği Görüntüle

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, tüm vatandaşları etkinliğe katılarak geleneksel sanatlara sahip çıkmaya davet etti.

Muhabir: Ecem Ercan