Şampiyonlar Ligi'nde rakipler belli oldu: İşte Galatasaray ve Fenerbahçe'nin dev rakipleri
Şampiyonlar Ligi'nde rakipler belli oldu: İşte Galatasaray ve Fenerbahçe'nin dev rakipleri
İçeriği Görüntüle

Karşılaşmaya şampiyonluğun verdiği rahatlık ve motivasyonla çıkan Gölcükspor, ilk yarıda istediği pozisyonları bulsa da ilk 45 dakika golsüz eşitlikle tamamlandı.

​İkinci yarıda vites yükselten temsilcimiz, aradığı golü 75. dakikada Orhan Yüksel'in ayağından buldu: 1-0.

​Karşılaşmanın son bölümlerinde teknik heyet kritik bir hamle yaparak 80. dakikada kaleci değişikliğine gitti. Mertcan Tunca’nın yerine oyuna dahil olan tecrübeli kaleci Servet Gaburga, 87. dakikada kalesinde devleşerek yaptığı kritik kurtarışla rakip takımın beraberlik şansına izin vermedi. Kırmızı-siyahlı ekip bu sonuçla puanını 64'e yükseltti.

​Gözler Play-Off'a Çevrildi

​Normal sezonu zirvede tamamlayan temsilcimiz Gölcükspor için asıl maraton şimdi başlıyor. Kırmızı-siyahlılar, TFF 3. Lig hedefine ulaşmak için kritik Play-Off maçına hazırlanıyor. Takımımız, şampiyonluk yolundaki bu çok önemli karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak şehrin 3. Lig özlemini sonlandırmak istiyor.

Kaynak: Haber Merkezi