Gölcük’ün kalabalık mahallelerinden biri olan Piyalepaşa, güne plansız bir su kesintisiyle uyandı. İSU (Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi) Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, ana şebeke hattı üzerinde meydana gelen ani bir arıza nedeniyle mahallenin büyük bir bölümünde sular kesildi.

Ekipler Sahada: Çalışmalar Sürüyor

Arıza haberi alınır alınmaz İSU bölge ekipleri Piyalepaşa Mahallesi’ndeki arıza noktasına sevk edildi. Şebeke hattındaki sızıntı veya kırılma nedeniyle yaşanan bu kesintinin, çevredeki aboneleri mağdur etmemesi için çalışmalar titizlikle yürütülüyor. 👨‍🔧🛠️

Gölcük'te 104 Çocuk İçin Sünnet Sevinci
Gölcük'te 104 Çocuk İçin Sünnet Sevinci
İçeriği Görüntüle

Saat 11.30’a Dikkat!

İSU’nun yayınladığı güncel verilere göre, arızanın giderilerek şebekeye suyun verilmesi için hedeflenen saat 11.30 olarak belirlendi. Ancak çalışmanın seyrine göre suyun kademeli olarak daha erken veya kısa süreli gecikmelerle verilmesi de ihtimaller dahilinde. Mahalle sakinlerinin suyun geldiği ilk anlarda oluşabilecek kısa süreli bulanıklığa karşı dikkatli olması öneriliyor.

Muhabir: Pınar Gül Tarhan