Kocaeli’nin Gebze ilçesinde meydana gelen trafik kazası, iki gencin hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Beylikbağı Mahallesi’nde, D-100 kara yolunun İstanbul istikametinde motosiklet ile SUV tipi aracın çarpışması sonucu 18 yaşındaki Ataberk Coşkun ve 15 yaşındaki Ecrin Büyükdere ağır yaralandı.

HASTANEDE YAPILAN MÜDAHALELER YETERSİZ KALDI
Kazanın ardından olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, ağır yaralanan iki gence ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ardından ambulanslarla hastanelere kaldırılan Ataberk Coşkun ve Ecrin Büyükdere, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Gebze Beylikbağı Mahallesi’nde D-100 kara yolunun İstanbul yönünde meydana gelen kazanın ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Motosiklet ile SUV tipi aracın çarpışmasına ilişkin kazanın oluş şeklinin yürütülen soruşturma kapsamında belirlenmesi bekleniyor.
Hayatını kaybeden Ataberk Coşkun ve Ecrin Büyükdere’ye Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.







