Kocaeli’nin Gebze ilçesindeki ruhsatlı bir kahvehaneye yapılan baskında, kumar oynayan 3 kişiye 34 bin lira idari para cezası kesildi. Oyun masası polisle dağıldı.

Ruhsatlı Kahvehanede Kumar Tespit Edildi

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, “Kumar oynamak için yer ve imkân sağlamak” suçuna karşı yürüttüğü çalışmalar kapsamında, 12 Ocak 2026 günü Gebze ilçesinde ruhsatlı bir kahvehaneye baskın düzenledi. Denetim sırasında, işletme içinde kumar oynandığı tespit edildi. Olayda, M.B. isimli şahsın kumar oynattığı belirlenirken, hakkında adli işlem başlatıldı. Kahvehane ruhsatlı olmasına rağmen, yasa dışı faaliyete alan sağladığı gerekçesiyle ayrıca işlem yapıldı.

Kumar Paralarına El Konuldu

Kumar oynadığı tespit edilen 3 kişi hakkında toplam 34.812 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca kumar oyununda kullanılan 2.000 TL nakit paraya el konuldu. Polis ekipleri, iş yeri içerisindeki materyalleri de delil olarak topladı. Yapılan işlemlerin ardından şahıslar ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Kumar oynattığı belirlenen M.B. hakkında ise “Kumar oynanması için yer ve imkân sağlamak” suçundan yasal işlem başlatıldı.

Komşuda Kaymakamlık Turnuvası Karakolda Bitti
Komşuda Kaymakamlık Turnuvası Karakolda Bitti
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Gökhan AYAR