Kocaeli’de Sokakta Dilendirilen 22 Çocuk Kurtarılarak Ailelerine Teslim Edildi
Kocaeli’de Sokakta Dilendirilen 22 Çocuk Kurtarılarak Ailelerine Teslim Edildi
İçeriği Görüntüle

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde yılbaşı gecesi görev başında olan güvenlik güçleri, Kaymakam Selami Korkutata’nın ziyaretiyle moral buldu.

Kaymakam Korkutata’dan Görev Başındaki Personele Ziyaret

Gazipaşa Kaymakamı Selami Korkutata, yılbaşı tedbirleri kapsamında yol kontrolleri ve güvenlik önlemlerinde görev yapan Güney Jandarma Karakol Komutanlığı, Bölge Trafik Şube Amirliği ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini ziyaret etti.

Yeni Yıl Kutlaması ve Teşekkür Mesajı

Ziyaret sırasında görev başındaki jandarma ve emniyet personelinin yeni yılını kutlayan Kaymakam Korkutata, vatandaşların huzur ve güvenliği için özveriyle çalışan ekiplere teşekkür etti. Ayrıca personelin ailelerine de yeni yıl dileklerini ileterek sağlık, esenlik ve başarı temennisinde bulundu.

Güvenli Yılbaşı İçin Tedbirler Önemle Vurgulandı

Kaymakam Korkutata, ilçede vatandaşların yılbaşını güvenli bir ortamda geçirmesi için alınan tedbirlerin önemine değinerek, tüm güvenlik güçlerine çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: İHA