Galatasaray, Turkcell Süper Kupa finalinde Fenerbahçe ile karşılaşacağı mücadele öncesinde maçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadyumu’na ulaştı. Saat 18.45’te başlayacak kritik derbi öncesi sarı-kırmızılı kafile, Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nden çıkış yaptıktan sonra geniş güvenlik önlemleri eşliğinde stada giriş yaptı.

Fabrizio Romano Dünyaya Duyurdu: Smolcic Defteri Kapandı, Yeni Adresi Çorum FK Oldu!
Fabrizio Romano Dünyaya Duyurdu: Smolcic Defteri Kapandı, Yeni Adresi Çorum FK Oldu!
İçeriği Görüntüle

Kafilede Yoğun Güvenlik Önlemleri

Derbinin taşıdığı önem ve iki kulüp taraftarları arasındaki rekabet göz önünde bulundurularak Galatasaray kafilesinin stadyuma yolculuğu sırasında güvenlik seviyesi üst düzeyde tutuldu. Takım otobüsü, güzergâh boyunca emniyet ekipleri tarafından takip edilirken, stadyum çevresinde de bariyerler ve güvenlik kordonları oluşturuldu.

Gözler Derbi Başlangıcında

Galatasaray, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak final öncesinde son hazırlıklarını soyunma odasında sürdürüyor. Teknik ekip ve oyuncular, maç saatine odaklanırken, stadyuma gelen taraftarlar da tribünlerdeki yerini almaya başladı.

Saat 18.45’te başlayacak derbide hem tribünler hem de ekran başındaki milyonlarca taraftarın heyecanı zirveye ulaşacak.

Kaynak: İHA