Soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ve beraberindeki 39 kişi hakkında tutuklama kararı verildi.
Adliyedeki İşlemler Tamamlandı
Başsavcılık tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından Ankara Batı Adliyesi’ne getirildi. Savcılık sorgularının ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen Beşikçioğlu ve 39 şüpheli, hakimliğin verdiği karar doğrultusunda cezaevine gönderildi.
Soruşturmanın içeriği ve tutuklama gerekçelerine ilişkin adli makamlardan henüz detaylı bir resmi açıklama yapılmazken, dosya üzerindeki incelemelerin sürdüğü öğrenildi. Kararın ardından adliye çevresinde güvenlik önlemleri artırıldı.




