SEDAŞ'tan Kocaeli İçin Karanlık Başlangıç! Hangi İlçelerde Elektrik Yok?
SEDAŞ'tan Kocaeli İçin Karanlık Başlangıç! Hangi İlçelerde Elektrik Yok?
İçeriği Görüntüle

Amatör Süper Lig ekiplerinden Eşmespor’da geçtiğimiz günlerde istifasını açıklayan Kulüp Başkanı Mehmet Özer, yönetim kurulunun kararıyla görevine devam edecek. Yapılan açıklamada, yönetimin Özer’in istifasını oy birliğiyle reddettiği ve başkanlarına duydukları güvenin tam olduğu belirtildi.

Kulüp binasında yapılan toplantıda, son haftalardaki puan kayıplarının moralleri bozduğu ancak bunun geçici bir durum olduğu görüşü öne çıktı. Yönetim adına yapılan açıklamada, “Başkanımız Mehmet Özer görevine kaldığı yerden devam edecektir. Kulübümüzün toparlanarak galibiyet serilerine başlayacağına inancımız tamdır” denildi.

“Mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz”

Mehmet Özer yönetimindeki Eşmespor, 2022 yılında 2. Amatör Küme’den başladığı yükselişle Süper Amatör Lig’e kadar ulaşmıştı. Kulübün bu süreçte birçok zorluğu aştığını hatırlatan yönetim, özellikle son dönemde artan maliyetler ve sponsor ödemelerindeki gecikmelerin işleri zorlaştırdığını vurguladı. Açıklamada, “Ekonomik yük her geçen gün artıyor. Bu zorluklara rağmen pes etmiyoruz. Gençlerimiz ve Eşme’nin geleceği için yola devam” ifadeleri kullanıldı.

Mahalle halkına çağrı: “Eşmespor hepimizin”

Eşmespor Yönetimi açıklamasının sonunda, mahalle esnafı ve bölge sakinlerine seslenerek destek çağrısında bulundu. “Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması için spora ihtiyacı var. Eşmespor sadece bir futbol kulübü değil, aynı zamanda bir mahalle dayanışmasının simgesidir. Maddi-manevi desteğinizi bekliyoruz. Eşmespor hepimizin” denilerek mahalleli kulübe sahip çıkmaya davet edildi.

Kaynak: Haber Merkezi