Kocaeli’de 2026-2027 Eğitim Öğretim Yılında 10 Yeni Okul Kapılarını Açıyor
Kocaeli’de 2026-2027 Eğitim Öğretim Yılında 10 Yeni Okul Kapılarını Açıyor
İçeriği Görüntüle

2024 yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden Gölcük Belediye Başkan Adayı olan ve geçtiğimiz Temmuz ayında beraberindeki 185 kişiyle birlikte AK Parti saflarına katılan Ahmet Eren, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Eren, seçim dönemindeki eski rakibi Başkan Sezer’in ilçede yürüttüğü samimi ve odaklı hizmet anlayışına tam not verdi.

"Gönüllere Dokunan Bir Hizmet Anlayışı Var"

Başkan Sezer’in ilçedeki temposunu ve saha performansını takdir eden Ahmet Eren, "Gölcük’ümüz için gece gündüz demeden çalışan, samimiyeti ve hizmet anlayışıyla gönüllere dokunan kıymetli Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür ederiz. Gölcük için emek veren, taş üstüne taş koyan herkes baş tacıdır" ifadeleriyle yürütülen projelerin değerine dikkat çekti.

Gölcük Siyasetinde Birlik Ve Beraberlik İklimi

Ahmet Eren’in yaptığı bu açıklamalar kent genelinde ve yerel siyasette büyük bir takdirle karşılandı. Seçim rekabetinin geride kaldığını ve ortak paydanın Gölcük’e hizmet etmek olduğunu gösteren bu yaklaşım, ilçedeki siyasi diyalog ile birlik ve beraberlik iklimini daha da pekiştirdi.

Kaynak: Haber Merkezi