Kocaeli’nin Başiskele ilçesi D-130 Karayolu İzmit istikametinde öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazası bölgedeki ulaşımı kilitledi. Seyir halindeki bir otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak kaza yaptı. Kazanın etkisiyle aracın sol ön tekerleği yerinden fırladı.

Polis Hızla Müdahale Etti, Çekici Sevk Edildi
Kazanın hemen ardından bölgeye sevk edilen trafik polisi ekipleri, yeni bir kazanın yaşanmaması için dubalar yerleştirerek yol güvenliğini sağladı. Sol ön tekerleği yerinden çıkan ve hareket edemeyen araç, olay yerine çağrılan çekici vasıtasıyla kasaya yüklenerek güvenli bölgeye kaldırıldı.

D-130'da Kilometrelerce Araç Kuyruğu Oluştu
Kaza ve kurtarma çalışmaları nedeniyle D-130 Karayolu Başiskele Kaymakamlığı ve köprülü kavşak mevkiinde trafik durma noktasına geldi. Metrelerce uzayan araç kuyruklarında sürücüler uzun süre ilerlemekte güçlük çekti. Aracın yoldan kaldırılması ve ekiplerin temizlik çalışmalarının ardından karayolundaki araç akışı yeniden normale döndürüldü. Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.





