Operasyonda kumar oynanan paraya el konulurken, 6 kişiye toplam 69 bin 624 lira idari para cezası uygulandı.
Kumar oynatıldığı tespit edildi
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, kumar oynamak için yer ve imkân sağlanması suçunun önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda 11 Eylül 2026 tarihinde Darıca ilçesinde umuma açık eğlence ve istirahat yerlerine yönelik denetimler gerçekleştirildi.
Denetimler sırasında S.H. isimli şahsın kumar oynattığı tespit edildi. Şahıs hakkında adli işlem başlatılırken, kumar oynanan 1.400 liraya el konuldu.
6 kişiye 69 bin 624 lira ceza
Denetimlerde kumar oynadığı belirlenen 6 kişiye ise toplam 69 bin 624 lira idari para cezası uygulandı.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde suçların önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.




