Darıca’da 23 Nisan coşkusu, belediye binasında düzenlenen anlamlı bir törenle başladı. Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen temsili makam devri töreninde, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık koltuğunu geleceğin teminatı olan miniklere devretti.Başkan Bıyık Makamını Geleceğin Başkanlarına Devretti (2)Başkan Bıyık Makamını Geleceğin Başkanlarına Devretti (4)Başkan Bıyık Makamını Geleceğin Başkanlarına Devretti (3)

Başkanlık Makamında İki Minik Yürek

Barbaros İlkokulu 4/E sınıfı öğrencisi Kardelen Zor ve 3/G sınıfı öğrencisi Ömer Tatlı, Darıca Belediye Başkanlığı makamını temsili olarak devraldı. Başkanlık koltuğuna oturdukları andaki mutlulukları gözlerinden okunan öğrenciler, Darıca için hayal ettikleri çalışmaları anlatırken izleyenlerden büyük alkış aldı.

Başkan Bıyık: "Çocuklarımız En Değerli Hazinemizdir"

Törende konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, çocukların Türkiye'nin yarınları olduğunu belirterek şunları söyledi:"Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan, onlara duyduğumuz güvenin en büyük nişanesidir. Bugün koltuğumuzu devrettiğimiz evlatlarımızın gözlerindeki o heyecan, bizim geleceğe olan inancımızı perçinliyor. Belediye olarak her zaman çocuklarımızın eğitim, spor ve kültürel gelişimini önceliğimiz saymaya devam edeceğiz."

17 Yıl Hapis Cezalı Firari Darıca'da Yakalandı
17 Yıl Hapis Cezalı Firari Darıca'da Yakalandı
İçeriği Görüntüle

Hatıra Fotoğrafıyla Taçlandırıldı

Törende çocuklarla yakından ilgilenen ve bayramlarını kutlayan Başkan Bıyık, öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti. Program, geleceğin başkanları ve okul idarecileriyle çektirilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Muhabir: Gökdeniz Özdemir