Hayvan Haklarının Öncü İsmi 'Panter Emel' (Emel Yıldız) Hayatını Kaybetti
Hayvan Haklarının Öncü İsmi 'Panter Emel' (Emel Yıldız) Hayatını Kaybetti
İçeriği Görüntüle

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlara çevre bilincini aşılamak ve ilçede ağaçlandırmayı desteklemek amacıyla 2 bin meyve fidesi dağıttı. Gazi Süleymanpaşa Camii bahçesinde kurulan stantta gerçekleştirilen etkinlikte, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Fidanlar tek tek teslim edildi

Dağıtım sırasında Orman İşletme Müdürlüğü personeli, fidanları tek tek vatandaşlara teslim etti. Orman muhafaza memurları ve görevli personel, yalnızca fidan dağıtmakla kalmadı, aynı zamanda vatandaşların Ramazan ayını da tebrik etti.

Akyazı’ya hayat verecek meyve fidanları

Dağıtılan meyve fidanları, Akyazı’daki bahçelere ve topraklara hayat verecek. Etkinlik, hem çevre bilincini güçlendirmeyi hem de Ramazan ayının manevi atmosferini vatandaşlarla paylaşmayı amaçladı. Fidanlarla birlikte ilçede yeşil alanların ve meyve ağaçlarının çoğalması hedefleniyor.

Kaynak: İHA