Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede Başkan Ercan, nazik kabulleri dolayısıyla Vali Aktaş’a teşekkür ederek, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Vali Aktaş’tan Yeni Yönetime Başarı Dileği
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Aktaş, yeniden göreve seçilen Gökhan Ercan’ı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, yeni görev dönemlerinde başarılar diledi. İlçe düzeyindeki hizmetlerin, kamu kurumları ve sivil toplum temsilcilerinin iş birliği içinde yürütülmesinin önemine dikkat çeken Aktaş, karşılıklı istişare ve dayanışmanın kent için olumlu sonuçlar doğuracağına inandığını belirtti.
İş Birliği ve Dayanışma Vurgusu
Ziyaret sırasında CHP İzmit İlçe Yönetimi ile kentin öncelikli meseleleri hakkında kısa bir istişare de gerçekleştirildi. Yerel yönetimler ve merkezi yönetim arasındaki koordinasyonun artırılması gerektiği görüşünde birleşen taraflar, kamu yararına olacak her adımda diyalog ve iletişimin önemine dikkat çekti.




