Çayırova Cumhuriyet Mahallesi ile yeni Tuzla TOKİ konutları arasındaki bağlantı yolunda damper devrildiği bildirildi. Eski çöp yolu olarak bilinen Hal Yolu Caddesi’nde meydana gelen olay nedeniyle güzergâh tamamen trafiğe kapandı.
Bölgeden aktarılan bilgilere göre, devrilen damperin yoldan kaldırılması için çalışma başlatıldı. Kaldırma işlemi devam ederken yol üzerinden araç geçişi sağlanamıyor.

KAZANIN AYRINTILARI
Damperin hangi nedenle devrildiğine ilişkin henüz bilgi paylaşılmadı. Olayın meydana geliş şekli, araçta bulunan kişi sayısı ve yaralanma olup olmadığı konusunda da açıklama bulunmuyor.
Kazaya ilişkin ilk bilgiler, yolun tamamen kapandığı ve kaldırma işleminin sürdüğü yönünde.

YOLDA KALDIRMA ÇALIŞMASI
Devrilen damperin kaldırılarak yolun yeniden ulaşıma açılması bekleniyor. Çalışmaların ne kadar süreceği ve güzergâhın hangi saatte trafiğe açılacağı henüz bilinmiyor.
Cumhuriyet Mahallesi ile yeni Tuzla TOKİ’leri arasında bu yolu kullanacak sürücülerin, çalışma tamamlanana kadar alternatif güzergâhlara yönelmesi gerekiyor.

SÜRÜCÜLERE DİKKAT ÇAĞRISI
Bölgeye yaklaşan sürücülerin kapalı yol nedeniyle dikkatli hareket etmesi, kaldırma çalışmalarının yürütüldüğü alana girmemesi ve varsa trafik yönlendirmelerine uyması önem taşıyor.




