Çayırova Belediyesi, sporu tüm ilçe sakinleri için ulaşılabilir kılmak amacıyla kadınlara yönelik özel spor olanaklarını genişletmeye devam ediyor. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin Yenimahalle’de hizmete kazandırdığı kadınlara özel kapalı spor salonu ve ilçe genelindeki 9 mahalleye hizmet veren 8 farklı bilgi evinde düzenlenen pilates ve kardiyo kursları yoğun ilgi görüyor.
Bin 410 Kadın Haftada İki Gün Spor Yapıyor
Bu yıl toplam bin 410 kursiyerin kayıt yaptırdığı eğitimlerde, özellikle ev hanımları hem zinde bir yaşama adım atıyor hem de sosyalleşme imkânı buluyor. Eğitmen Rabia Yıldız rehberliğinde haftada iki gün gerçekleştirilen seanslarda, kas güçlendirme, duruş bozukluklarını düzeltme, esneklik kazanma ve kalori yakımını destekleyen kardiyo egzersizleri uygulanıyor.

Çayırova Belediyesi'nden Tüm Kadınlara Davet
Sosyal ve fiziksel gelişimi bir arada sunan kurslara ilişkin Çayırova Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; belediyeye ait spor salonlarında kadınlara yönelik haftada 2 gün düzenlenen pilates ve kardiyo derslerinin tamamen ücretsiz olduğu vurgulanarak, sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmek isteyen tüm Çayırovalı kadınlar kurslara davet edildi.



