Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, ilçenin yeşil alanlarını iyileştirmek ve daha estetik bir çevre oluşturmak için yoğun çaba gösteren Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Filenin Sultanları Final Heyecanı Derince'de
Filenin Sultanları Final Heyecanı Derince'de
İçeriği Görüntüle

Başkan Gökçe: “Derince’yi Birlikte Güzelleştirmeye Devam Edeceğiz”-1

"Alın Teriyle Derince İçin Üretiyoruz"

Kahvaltı buluşmasında çalışanlara özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Gökçe, “Her gün Derince’miz için alın teri döken tüm çalışma arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Birlikte çalışmaya, üretmeye ve Derince’mizi daha da güzelleştirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Gökçe: “Derince’yi Birlikte Güzelleştirmeye Devam Edeceğiz”-2

Dayanışma ve Ortak Üretim Vurgusu

Gökçe’nin mesajı, belediyenin sahada görev yapan ekiplere verdiği değeri bir kez daha ortaya koyarken, Derince’nin daha yeşil, daha düzenli ve daha yaşanabilir bir ilçe olması için ortak emeğin süreceğini gösterdi.

Başkan Gökçe: “Derince’yi Birlikte Güzelleştirmeye Devam Edeceğiz”-3

Muhabir: Enes Karakuş