Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Voleybol Erkekler 1. Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan ve Türkiye Efeler Ligi’ne yükselen Gebze Belediyesi Voleybol Takımı sporcularını ve ailelerini iftarda ağırladı.

Gebze’nin gururu olan voleybol takımı, iftar yemeğinde Başkan Büyükgöz ile bir araya geldi. Voleybol Erkekler 1. Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayıp, Efeler Ligi’ne yükselen Gebze Belediyesi Voleybol Takımı, şampiyonluk kutlamalarının ardından Güzide Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Başkan Büyükgöz, sporcularla ve aileleriyle yakından ilgilendi.

Başkan Büyükgöz, yaptığı selamlama konuşmasında şampiyonluk yolunda gösterilen özveriye vurgu yaparak, “Her hak edilmiş mutluluk, bir özveriyi, çabayı barındırıyor. Bizlere bu gururu ve coşkuyu yaşatan hocamıza, yöneticilerimize, siz değerli sporcularımıza ve tüm emek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Bu başarıda güçlü kadınların da payı var, bu yüzden tüm hanımefendilere teşekkür ederim” dedi.

Doktor Selcan Arslan Özel: "Bazı yarasa türleri virüsü hastalanmadan taşıyabiliyor."
Doktor Selcan Arslan Özel: "Bazı yarasa türleri virüsü hastalanmadan taşıyabiliyor."
İçeriği Görüntüle

4 Yılda Efeler Ligi’ne Yükselen İlk Takım

Başkan Büyükgöz, Gebze Belediyesi Voleybol Takımı'nın başarıları hakkında da önemli bilgiler verdi. “Kuruluş tarihinden sadece 4 yıl sonra süper lige, Efeler Ligi’ne yükselen başka bir takım yok. Gebze bu konuda bir ilke imza attı” diyerek, takımın bu başarılarının şehre büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

Başkan Büyükgöz, Efeler Ligi’nde de Gebze’yi başarıyla temsil edeceklerinden emin olduğunu belirterek, sporculara başarılarının devamını diledi. “Bu ilki de Gebze’mize yaşatmanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Efeler Ligi’nde de başarılı olacağınıza inanıyor, başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

İftar programı, sporcuların sezon boyunca yaşadıkları anıları paylaştığı sohbetin ardından, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Muhabir: Asena Kavaz