Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD’nin New York kentinde devam eden temaslarını sürdürüyor. 80. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu kapsamında yoğun diplomasi trafiği yürüten Fidan, İngiltere Dışişleri Bakanı Yvette Cooper ile görüştü.

Türkevi’nde gerçekleşti

İki bakan arasındaki görüşme, Türkiye’nin New York’taki simge yapısı olan Türkevi’nde yapıldı. Görüşmede ikili ilişkilerin yanı sıra küresel ve bölgesel gelişmelerin de ele alındığı öğrenildi.

Macron, İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan ile görüştü
Macron, İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan ile görüştü
İçeriği Görüntüle

Diplomasi trafiği sürüyor

Bakan Fidan, BM Genel Kurulu vesilesiyle çok sayıda ülkenin dışişleri bakanı ve uluslararası kuruluş temsilcileriyle de görüşmelerini sürdürüyor. Türk heyetinin, Genel Kurul maratonunda hem ikili ilişkiler hem de uluslararası gündeme dair temaslarını yoğun şekilde devam ettireceği belirtiliyor.

Kaynak: İHA