Kocaelispor Yedek Kulübesi Serhat Saat'e Emanet
Kocaelispor Yedek Kulübesi Serhat Saat'e Emanet
İçeriği Görüntüle

Trendyol Süper Lig’in final virajında her detayı ince eleyip sık dokuyan Kocaelispor teknik heyeti, antrenman kalitesini artırmak için düğmeye bastı. Bugün Brunga Tesisleri’nde toplanan futbolcular çalışmalarına devam ederken, tesis zemininin korunması amacıyla önümüzdeki günlerde farklı bir sahaya geçilmesi gündemde.

Zemin Alarm Veriyor: Alternatif Arayışı Başladı

Brunga Tesisleri'nde sezon boyunca yapılan yoğun çalışmaların ardından zemin durumunun hassaslaştığı tespit edildi. Teknik heyet, kalan haftalarda sakatlık riskini minimize etmek ve taktik çalışmaları en iyi şartlarda yapabilmek için antrenmanların bir bölümünü alternatif bir sahaya kaydırmayı planlıyor. Önümüzdeki 3 haftalık süreçte takımın en iyi zeminde çalışması hedefleniyor.

Sevindikli Heyecanı: Brunga’da "Son" Mesailer

Kocaelispor için Brunga Tesisleri’ndeki bu süreç aslında bir devrin kapanışını da simgeliyor. Körfez Sevindikli’de yapımı süren modern tesislerin gelecek sezona yetişmesi planlanırken, yeşil-siyahlı ekibin Brunga’daki antrenmanlarının artık "son randevular" olduğu ifade ediliyor. Gelecek sezondan itibaren takımın tüm operasyon merkezi Sevindikli olacak.

Gençlerbirliği Mesaisi Sürüyor

Tesis ve saha tartışmalarının gölgesinde takım, tamamen Gençlerbirliği maçına odaklanmış durumda. Rakipteki sakatlık haberleri ve formsuz grafik, temsilcimizin iştahını kabartırken; teknik direktör Selçuk İnan'ın oyuncularını disiplinden kopmamaları konusunda uyardığı öğrenildi.

Kaynak: Haber Merkezi