Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü, O-4 Anadolu Otoyolu’nda üstyapı yenileme çalışmalarının başlayacağını duyurdu. İzmit Doğu Kavşağı ile Adapazarı Kavşağı arasındaki çalışmalar, 12 Ekim 2026 tarihinden itibaren gerçekleştirilecek.

Hendek Bakım ve İşletme Şefliğinin sorumluluk alanındaki güzergahta, çalışmalar sırasında şerit daraltması uygulanacak.

ÇALIŞMALAR HANGİ SAATLERDE YAPILACAK?

Yol yenileme çalışmaları gece saat 22.00 ile sabah 06.00 arasında yürütülecek. Bu saatlerde yol platformunda şeritler daraltılarak trafik akışı kontrollü şekilde sağlanacak.

Duyuruda çalışmaların tamamlanacağı tarihe ilişkin bilgi verilmedi.

İzmit Doğu Kışla’da Uygunsuz Davranış İddiası: Parkta Gerginlik!
İzmit Doğu Kışla’da Uygunsuz Davranış İddiası: Parkta Gerginlik!
İçeriği Görüntüle

SÜRÜCÜLERE İŞARETLEME UYARISI

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü, çalışma alanında gerekli emniyet tedbirlerinin alınacağını ve trafik işaretlemelerinin yapılacağını belirtti.

Güzergahı kullanacak sürücülerden, yol üzerindeki trafik işaretlerine ve görevlilerin yönlendirmelerine titizlikle uymaları istendi.

Kaynak: Haber Merkezi