Trendyol Süper Lig’de sezon başında ertelenen 3. hafta karşılaşmaları, 21 Ekim Çarşamba günü oynanacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bu önemli maçlarda görev yapacak hakemleri resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.
Futbolseverlerin merakla beklediği karşılaşmalarda sahaya çıkacak hakemler şu şekilde:
3. Hafta Erteleme Maçları ve Hakemleri
21 Ekim Çarşamba
-
20.00 | Konyaspor – Beşiktaş
Hakem: Ozan Ergün -
20.00 | Çaykur Rizespor – RAMS Başakşehir
Hakem: Ali Yılmaz
Kritik Karşılaşmalarda Yeni Nesil Hakemler Görevde
Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçlarında görev alan Ozan Ergün ve Ali Yılmaz, son dönemde Merkez Hakem Kurulu’nun sahaya daha fazla sürdüğü genç hakemler arasında yer alıyor. Bu atamalar, genç hakemlere duyulan güvenin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.
Özellikle Konyaspor–Beşiktaş maçı, siyah-beyazlıların son haftalardaki performansı nedeniyle dikkatle takip edilecek mücadelelerden biri olacak. Aynı saatte başlayacak olan Rizespor–Başakşehir karşılaşması ise iki ekip açısından da puan tablosunda kritik önem taşıyor.