“Tek İstediğim Şey Bir Teşekkürdü”

Kocaelispor’un eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, görev süresi boyunca verdiği emeğe rağmen yalnız bırakıldığını ifade etti. Sağlam, süper lige çıkma yolunda gösterilen çabanın karşılığında tek beklentisinin bir teşekkür olduğunu vurguladı.

“Gecemizi Gündüzümüze Kattık, Evime Bu Kadar Bakmadım”

Kulüp için büyük özveriyle çalıştığını dile getiren Sağlam, “Gecemizi gündüzümüze kattık tesis için, kendi evime bu kadar bakmadım. Her detayıyla ilgilendik” sözleriyle adanmışlığını anlattı.

“İki Dönemimde de Süper Lig Hedefindeydik”

Kocaelispor’la geçirdiği iki dönemde de takımın Süper Lig’e oynadığını hatırlatan Sağlam, “Şehirle iç içeydik, birlik ruhunu yakalamıştık” dedi.

“Şampiyonlukta Tek Arayan Osman Çakır Oldu”

Yaşadığı kırgınlığı dile getiren Sağlam, “Şampiyonluk ilanında sadece Osman Çakır aradı. ‘Senin emeğin var’ dedi. Bu sözü duymak bile benim için çok kıymetliydi” şeklinde konuştu.

Muhabir: Taha Burak Yavuz