MHP’den İzmitli Kadınlara 8 Mart Hediyesi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmit İlçe Teşkilatı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla İzmit Yürüyüş Yolu’nda kadınlara özel hediyeler dağıttı.
MHP İzmit İlçe Başkanı İlker Kazan ve ilçe yöneticileri, 8 Mart’a özel hazırlanan bileklikleri İzmitli kadınlara hediye etti. Vatandaşlarla sohbet eden MHP’liler, jestleriyle kadınların yüzünü güldürdü.
MHP İzmit İlçe Başkanı İlker Kazan, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü çok önemli ve özel bir tarihi temsil ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi olarak kadınların haklı mücadelelerinde yanlarında olduğumuzun bilinmesini isterim. Bugün de İzmitli kadınlar için küçük bir jest yapmak istedik. Emeği geçen tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor, tüm dünya kadınlarının bu özel gününü kutluyorum” dedi.
