Yeşil-siyahlı ekibe katılmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirten genç futbolcu, kulübe adım attığı ilk andan itibaren buradaki sıcaklığı ve olumlu havayı hissettiğini dile getirdi.

Metehan Altunbaş İyi̇ Bi̇r Takim Olduğumuzu Bi̇li̇yordum, Galatasaray Maçiyla Seri̇yi̇ Sürdüreceği̇z

En başından beri güçlü bir kadroya sahip olduklarını bildiğini vurgulayan Metehan Altunbaş, sezona Başakşehir maçıyla istedikleri gibi bir başlangıç yapamasalar da o karşılaşmada sahaya pozitif sinyaller yansıttıklarını söyledi. Ligin devam eden bölümünde gerçek kalitelerini sahaya koyduklarını ifade eden başarılı oyuncu, bu iyi oyunun karşılığını güzel sonuçlar alarak görmeye başladıklarını ve yakaladıkları ivmenin takıma büyük moral kattığını belirtti.

Yakaladıkları başarılı serinin kendileri için yeterli olmadığını ve her karşılaşmaya bir final gözüyle baktıklarını altını çizen Altunbaş, önlerindeki Galatasaray mücadelesine de aynı kararlılıkla hazırlandıklarını söyledi. Bu seriyi Galatasaray maçıyla da sürdüreceklerine yürekten inandığını ifade eden yeşil-siyahlı futbolcu, sahadan istedikleri sonuçla ayrılacaklarına dair inancının tam olduğunu vurguladı.

EN İYİ FUTBOLCULAR DA KAÇIRIR, ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ"

Kaçırdığı gol pozisyonuna da içtenlikle değinen genç forvet, futbolun içinde bu tür anların olduğunu vurgulayarak buna takılıp kalmamak gerektiğini söyledi. Nice büyük golcülerin ve dünya çapındaki en iyi futbolcuların dahi zaman zaman net fırsatları değerlendiremediğini hatırlatan Altunbaş, kendisinin de böyle bir pozisyon yaşadığını ancak geride bırakıp tamamen önlerindeki maçlara odaklandığını ifade etti.

Muhabir: Işıl Yurtseven