Kocaelispor’un eski başkanlarından Nebil Uzun ve eşi Bilge Uzun, kızları Ezgi’nin düğününde büyük mutluluk yaşadı. Ezgi Uzun ile Bilge Kaan, 27 Eylül Pazar günü düzenlenen düğün töreniyle dünyaevine girdi. Genç çiftin mutlu gününde aileleri, yakınları ve çok sayıda davetli bir araya geldi.

DÜĞÜN SAPANCA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Ezgi Uzun ile Bilge Kaan’ın düğün töreni, Sapanca Arifiye’de bulunan Picasso STK’da saat 18.00’de gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu düğünde davetliler, genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

UZUN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Bilge ve Nebil Uzun ile Sevinç ve İlhan çifti, çocuklarının bu özel gününde davetlileri ağırladı. Aileler, kendilerini yalnız bırakmayan yakınları ve dostlarıyla mutluluklarını paylaştı.
DAVETLİLER GENÇ ÇİFTİ YALNIZ BIRAKMADI
Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde Ezgi Uzun ve Bilge Kaan, sevdikleriyle birlikte unutulmaz bir gün yaşadı. Davetliler genç çifti tebrik ederek bir ömür boyu mutluluk dileklerini iletti. Kocaeli TV ailesi olarak biz de Ezgi Uzun ve Bilge Kaan çiftine ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk diliyoruz.
