Kandıra için dönüm noktası niteliğindeki projelerin kamuoyuna sunulacağı dev organizasyon için geri sayım bitti. "Birlikte üretiyor, birlikte büyüyor, birlikte Kandıra için çalışıyoruz" sloganıyla düzenlenen toplantıya, kent protokolü ve Kandıra halkı adeta akın etti.
Protokol Tam Kadro Kandıra'da
Namazgâh Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya; Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez ev sahipliği yapıyor. Programa kent ve ilçe protokolünün ilgisi ise oldukça yoğun.
Katılımcılar arasında Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdulkadir Özdemir, KBB Başkanvekilleri Berna Abiş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Abdullah Köktürk ile geçmiş dönem KBB Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yer alıyor. Ayrıca Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Garnizon Komutanı P.Komd.Alb. Mesut Alper Harputlu, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Sefa Çetin, eski bakan Mehmet Kazım Dinç, siyasi partilerin ilçe başkanları, bürokratlar, oda başkanları ve çok sayıda muhtar salonu doldurmuş durumda.
2 Yıllık İcraat ve Gelecek Vizyonu Anlatılacak
Birazdan başlayacak olan tanıtım toplantısında, Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez'in kürsüye çıkarak son 2 yılda ilçeye kazandırılan hizmetleri detaylı bir sunumla aktarması bekleniyor. Toplantıda sadece geçmiş yatırımlar değil, Kandıra’nın çehresini değiştirecek ve geleceğe yön verecek yeni projelerin de müjdeleri ilk kez hemşehrileriyle paylaşılacak.
Gelişmeleri ve toplantının detaylarını aktarmaya devam edeceğiz...



