Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişi öncesinde tribünleri hınca hınç dolduran on binlerce genç, stadyumu adeta devasa bir festival alanına çevirdi.

Dev LED ekranlara yansıtılan gençlerin çılgınca dansları stadyumdaki coşkuyu tavan yaptırdı!

Sabahın erken saatlerinden itibaren Kocaeli'ye otobüslerle ve trenlerle akın eden on binlerce genç, TURKA Kocaeli Stadyumu'nun kapılarının açılmasıyla birlikte tribünlerdeki yerini aldı. Saatler ilerledikçe artan kalabalık, akşam saatlerinde stadyumu hınca hınç dolu bir şölen alanına dönüştürdü.

Kameralar Döndü, Desibel Rekoru Kırıldı!

Programın başlamasına kısa bir süre kala stadyum içi kameraların tribünlerdeki gençleri çekmeye başlamasıyla birlikte eğlence tavan yaptı. Sahne kenarında bulunan dev LED ekranlara anlık olarak yansıtılan gençlerin çılgınca dansları, neşeli tezahüratları ve açtıkları dev pankartlar tüm stadyumdaki enerjiyi bir anda zirveye çıkardı. Kendilerini dev ekranda gören farklı illerden gençlik kolları grupları, adeta birbirleriyle coşku yarışına girdi.

Muhabir: Fatıma Nur Uçar