Metehan Küpçü Den Ömer Faruk Gergerli̇oğlu Na Sert Sözler

Darıca’da bir kamu kurumunu ziyaret ettiği sırada DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nu gördüğünü belirten BBP Kocaeli İl Başkanı Metehan Küpçü, konuya ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı. Küpçü, açıklamasında Türkiye’nin terörle mücadele hassasiyetine vurgu yaptı.

Kamu kurumu ziyareti sonrası gündem oldu

BBP Kocaeli İl Başkanı Metehan Küpçü, yaptığı açıklamada, bir kamu kurumunda bulunduğu sırada Gergerlioğlu’nun ziyaretiyle karşılaştığını belirterek, bunu kamuoyuyla paylaşma gereği duyduğunu ifade etti.

Küpçü açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"PKK'nın ve Dem Partili Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nu geçenlerde kamu kuruluşunu ziyaret ederken gördüm. Tabii devletimiz şu an yaptıkları hainliklerden geri dönsünler, Necip Türk milletine hizmet etsinler diye kendileri de bir fırsatta. Bu fırsatı iyi değerlendirip geçmişte yaptıkları hainlikleri bir daha yapmamaları adına kendilerine verilen bu fırsatı inşallah iyi değerlendirirler.

Fakat şunu unutmasınlar. Bu eller 50 bin şehidin eli. Bu eller milyonlarca şehit aileleri onların sevenleri ve Necip Türk milletinin bizzati kendi elleri.

Allah şahittir ki gösterilen bu kadar iyi niyetin arkasında eğer bir hainlik yapmaya kalkarsanız ellerimiz yakanızda olup bunun en ağır bedelini size ödeteceğimize Necip Türk milleti önünde şahsım, şerefim, vicdanım ve bütün değerlerim adına yemin ederim. İnşallah sizler adam olursunuz ve Necip Türk milletine hizmet etme noktasında artık bu geçmişte gösterdiğimiz karanlık yüzünüzden geri dönersiniz. Eğer aynı hataları yaparsanız bu sefer hiç şansınız yok.

Sizi an ve an takip etmekteyiz."

Kaynak: HABER MERKEZİ