Yalova Valisi İlhami Aktaş, vatandaşların taleplerini doğrudan iletebilmesi için sosyal medya, mail, CİMER ve telefon aracılığıyla kendisiyle görüşmek isteyenleri kabul etti. Vali Aktaş, konuklarıyla sohbet ederek talep, ihtiyaç ve sıkıntılarını dinledi, gerekli durumlarda ilgili birimlere talimat vereceğini belirtti.
Şehit Aileleriyle Yakın İlgi
Vali Aktaş, şehitlerimiz J. Astsb. Turgay Topsakaloğlu’nun yakınları Merve Özdemir ve Mehmet Ali Türkcan ile J. Er Burhan Sarı’nın annesi Hüsniye Sarı ve torunu Ceren Zeynep Sarı’yı da makamında ağırladı. Konuklarıyla yakından ilgilenen Vali Aktaş, şehit ailelerinin hal ve hatırlarını sorarak, şehitlerimizin emaneti olan ailelerin kapısının her zaman kendisine açık olduğunu ifade etti.
Halka Açık Yönetim ve Destek
Vali İlhami Aktaş’ın vatandaş ve şehit aileleriyle buluşmaları, kamu yönetiminde şeffaflık ve halkla yakın ilişkilerin önemini bir kez daha ortaya koydu. Vali, her zaman vatandaşların yanında olduğunu vurgulayarak, taleplerin titizlikle takip edileceğini belirtti.










