Kocaeli Valisi , Deniz Eğitim-Öğretim ve Garnizon Komutanlığı’nın ev sahipliğinde Gaziler ve Şehit aileleri onuruna düzenlenen iftar programına iştirak etti. Program, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu yaşatırken, şehit yakınları ve gazilerin bir araya gelmesini sağladı.
Programa Katılanlar
İftar programına Vali Aktaş’ın yanı sıra, Deniz Eğitim-Öğretim ve Garnizon Komutanı , Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı , İl Emniyet Müdürü , İl Jandarma Komutanı , Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı , Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı , Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kocaeli Şube Başkanı ile askeri personel, şehit yakınları ve gaziler katıldı.
Ramazan’ın Manevi Atmosferi
Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duaların ardından oruçlar açıldı. Vali Aktaş, şehit yakınları ve gazilerin masalarını ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu, Ramazan ayının bereketli geçmesi temennisinde bulundu. Program, katılımcılar arasında manevi bir atmosfer oluşmasını sağladı ve Ramazan’ın paylaşma ruhunu pekiştirdi.



