
Türk Metal Sendikası Gölcük Şubesi, şubeye bağlı işyerlerinde çalışan üyeleriyle birlikte MESS’in uzlaşmaz tutumuna karşı maske eylemi gerçekleştirdi. Eylem, 24.00–08.00 vardiyası çıkışında yapıldı.

Vardiya Çıkışında Birlik Mesajı
Sendika üyeleri, çalışma koşulları ve toplu iş sözleşmesi sürecinde taleplerinin karşılanmamasına tepki göstererek maske taktı. Eylem boyunca birlik ve kararlılık mesajı veren işçiler, haklarından vazgeçmeyeceklerini dile getirdi.
“Uzlaşma Olmazsa Mücadele Var” Vurgusu
Türk Metal Sendikası Gölcük Şubesi yetkilileri, MESS’in uzlaşmaz tavrının sürdüğü sürece mücadelenin devam edeceğini vurgulayarak, “Uzlaşma olmazsa mücadele var. Alın terimizin ve emeğimizin karşılığını alana kadar kararlılıkla direneceğiz” açıklamasında bulundu.
Eylem olaysız şekilde sona ererken, sendika üyeleri haklarını savunmak için her türlü demokratik mücadele yöntemini kullanmaya devam edeceklerini ifade etti.





