Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu araç uçuruma yuvarlandı ve 1 kişi yaşamını yitirdi. Olay, ilçede büyük üzüntüye yol açtı.
Edinilen bilgilere göre, Hayrettin Muş’un kullandığı araç, Büyük Doğanlı mevkisinde karlı ve buzlu yol şartları nedeniyle direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu uçuruma yuvarlandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma, AFAD, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.
Ekipler Araçtan Çıkarma Çalışması Yaptı
Olay yerine gelen ekipler, uçuruma yuvarlanan araca ulaşarak sürücüyü çıkarmak için yoğun çaba sarf etti. Yapılan müdahale sonucunda araçtan çıkarılan sürücü Hayrettin Muş’un hayatını kaybettiği belirlendi. Kazanın etkisiyle bölgede kısa süreli panik yaşandı.
Muş’un Cenazesi Yarın Toprağa Verilecek
Hayrettin Muş’un yarın ilçenin Beşköy Konuklu Mahallesi’nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği öğrenildi. Kazayla ilgili jandarma ekiplerinin inceleme başlattığı ve olayın tüm yönleriyle araştırıldığı bildirildi.
Kazanın, karlı ve buzlu yol koşullarının sürücünün kontrolünü kaybetmesine yol açtığı, yetkililerin sürücülere bu tür hava ve yol şartlarında dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulunduğu belirtildi.




