İl Başkanlığında gerçekleşen zirvede, Kocaeli’deki teşkilat çalışmaları masaya yatırıldı. Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Şahin Talus, Genel Başkan Yusuf İbiş ile birlikte 16 Mayıs hazırlıklarını titizlikle değerlendirdiklerini belirtti. Talus, ziyaretlerinden dolayı İbiş’e teşekkür ederken, Kocaeli teşkilatının şölen için teyakkuzda olduğunun mesajını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli Gençliğiyle Buluşacak
Şölenin en kritik detayı ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı oldu. 16 Mayıs’taki etkinlikte binlerce gençle bir araya gelmesi beklenen Erdoğan’ın, Kocaeli’den önemli mesajlar vermesi öngörülüyor. Hazırlık sürecinin bu dev ziyarete uygun şekilde, yüksek katılımlı ve coşkulu bir organizasyon olması için düğmeye basıldı.

16 Mayıs Gençlik Şöleni’nde Hedef Büyük Katılım
Kocaeli’nin dört bir yanından gençlerin katılımıyla gerçekleşecek olan şölen için saha çalışmaları hız kazandı. Teşkilatın her kademesinde süren hazırlıklar, hem Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ağırlanması hem de Gençlik Şöleni’nin Kocaeli tarihindeki en büyük etkinliklerden biri olması üzerine yoğunlaştı.





