BirGün'ün paylaştığı bilgilere göre, Meclis Başkanlığı'na sunulan dilekçede, toplantının yarın saat 13:30’da başlayacağı ve kürsüde CHP Lideri Özgür Özel’in olacağı aktarıldı.

"İlan Edildiği Gibi Yapılacak"

Konuyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, herhangi bir engelleme veya olumsuzlukla karşılaşmadıklarını belirterek net bir mesaj verdi. Özel, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Bize ulaşan herhangi bir olumsuz durum yok, zaten olması da mümkün değil. CHP Grubu görev başındadır. Meclis çalışmaları devam ederken bile sadece sözlü bir çağrıyla grup toplantısı yapma hakkımız var. Yarın saat 13:30’daki grup toplantımız, daha önce ilan ettiğimiz şekilde kararlılıkla gerçekleştirilecektir."

CHP Kocaeli İl Başkanı Selman Yıldırım’dan Yeni Partiye Gidenlere İlk Yanıt
CHP Kocaeli İl Başkanı Selman Yıldırım’dan Yeni Partiye Gidenlere İlk Yanıt
İçeriği Görüntüle

Kocaeli'den Kimler Katılacak?

Ankara'da siyaset kulislerini hareketlendiren bu kritik toplantıya, CHP Kocaeli örgütünden kimlerin katılım gösterip göstermeyeceği de kent genelinde büyük bir merak konusu oldu.

Whatsapp Image 2026 06 01 At 1.58.24 Pm

Kaynak: HABER MERKEZİ